Wat doet de Partysnapper?


Op zoek naar professionele fotograaf voor leuke en spontane portretten van uw gasten zonder te wachten tot u de foto’s opgezonden krijgt? Geen zin in ietwat stijve, slecht belichte groepsfoto’s door uw gasten? Dan is de Partysnapper de extra gast op uw feest!

De Partysnapper fotografeert uw familie, vrienden en bekenden met een professionele instant camera. Ook uw gasten kunnen aan de slag met een drietal Leica toestellen van de Partysnapper.

Er wordt door de Partysnapper steeds gezocht naar spontane en relaxte beelden, die de sfeer en vluchtige momenten van een feest perfect weergeven. Met zijn tips voor vlot fotograferen, creëren uw gasten zelf de leukste foto’s van uw feest.

Kwaliteitsvolle snapshots
Kwaliteitsvolle snapshots
De snapshots van de Partysnapper worden gemaakt met drie Leica Sofort instant camera’s, die alle spontane feestmomenten op kwaliteitsvolle wijze vastleggen. Wachten op het resultaat is overbodig; nog tijdens het feesten ontvangen uw gasten hun foto of portret in een verzorgd etui, voorzien van een originele quote.


Plant u een bedrijfsfeest, verlovings- of vrijgezellenparty, huwelijksfeest, receptie of evenement? Kies dan voor één van de snapper pakketten.

Naast een small of large pakket vindt u ook een combi snapper pakket, waarin zowel snapshots als digitale feestfotografie worden gecombineerd. De digitale foto's worden u na het feest opgestuurd.

Party Snapper
Dorpsstraat 52 8490 Jabbeke
050 84 09 01