Partysnapper Jeroen Vandeweghe
Als professioneel fotograaf is Jeroen Vandeweghe reeds jaren vergroeid met zijn Leica camera, die perfect is voor discrete portret- en huwelijksfotografie. Met het verschijnen op de markt van de Leica Sofort instant camera werd het concept van de Partysnapper geboren.

Net als bij zijn talloze opdrachten op het gebied van huwelijks-, portret-, en publiciteitsfotografie, gaat Jeroen Vandeweghe ook als partyfotograaf met zijn Leica Sofort op zoek naar het juiste fotomoment en de eigenschappen die de persoonlijkheid van uw gasten weergeeft. Met behulp van drie instant camera's en professionele tips zet hij ook uw gasten aan om hun favoriete feestmomenten en medegasten te fotograferen.

Er wordt gestreefd naar spontane beelden met een oog voor sfeer en het vluchtige van het partymoment. De snapshots worden tijdens het feest voorzien van een verzorgd etui met persoonlijke quote en aangeboden aan de geportretteerden.

Leg uw mooiste feestherinneringen vast en verwen uw gasten met een leuke portie foto-tainment en een origineel geschenkje!

Interesse? Neem snel contact met ons op of reserveer de Partysnapper online!
Partysnapper Jeroen Vandeweghe
Party Snapper
Dorpsstraat 52 8490 Jabbeke
050 84 09 01